Miért nem engedi a bankom?
Figyelt kérdés
Rendelnék egy oldalról(nagyon hivatalos és biztos nincs átverés) és nem engedi az Otp hogy lehuzzák a kártyámról. Bőven van rajta pénz h letudják húzni ugh nem értem miért van már máskor is előfordult amikor szintén így akartam vásárolni egy másik oldalról és ugyanúgy volt rajta bőven pénz. (Eddig mindenhol tudtam vásárolni kivéve ennél a 2 esetnél) mi lehet a baj ? esetleg h a kártya junior és h csak 17 éves vagyok ? Ez lehet probléma ? előre is köszönöm.2013. nov. 2. 21:32
1/1 anonim válasza:
Attól függ, szerintem, hogy mekkora összeget akarsz róla egyszerre levenni. Általában 100e a limit, de lehet Junior kártyánál kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!