Létezik olyan forint alapú autúhitel szerződés, ami bármikor engedi a végtörlesztést bármiféle díj nélkül?
Sürgősen nagyobb kocsit akarok venni, de a régit nem szeretném beszámoltatni, mert akkor sokat bukok rajta.
Megvan a nagy része kp-ban, csak ki kellene pótolnom. Az eredeti terv az volt, hogy beszámíttatom a jelenlegi autóm egy kereskedésbe, de az nagyon nem érné meg. Duplán húzna le a kereskedő és megvonnám magam attól a lehetőségtől, hogy magászemélytől vásároljak. Addig amíg árulom, fizetem a törlesztőket és miután eladtam, végtörlesztek.
Tudnátok erre valami jó konstrukciót ajánlani? Mit gondoltok az ötletről?
1-2 %? Nem gondoltam, hogy csak ennyi a díja.
Azt hittem, 50-100e legalább van. Kb 1 mill-t akarok felvenni és ahmint elment a kocsi, visszafizetni.
Ugye azért ez jobb megoldás, mint beszámíttatni több százezerrel kevesebbért? A kamatok, hogy néznek ki az autóhiteleknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!