Interneten szeretnénk kártyával vásárolni, viszont a bankom nem biztosít számomra interneten keresztul használható kártyát. A PayPal-omhoz igényelhetek a PayPal-től?
Az Unicredit-nél vagyok, Dobbantó csomagom van. Maestro kártyát kaptam, ami tudtommal nem használható internetes vásárlásra. Igaz ez így? :)
Köszönöm válaszod.
A Maesto-t is elfogadja a Paypal (tény hogy sokáig ez nem igy volt, pedig a Maestro a Mastercard egyik alvállalkozása)
Szóval próbálj regisztrálni azzal. Van a kártya hátán CVC kód? 3 jegyű szám
Szuper, akkor nekiállhatsz Paypal hozzáférést csinálni.
Ha kész vagy, akkor utána átutalással tudsz pénzt feltölteni oda. A másik opció a kártyás fizetés ugyanott.
Paypal, mindannig független a banktól,amíg be nem regisztrálod a számlád.
Használhatod a paypal számládat úgy is,hogy a megadott számlaszámra,amit neked biztosít,arra befizeted a pénzt a bankodban, és nem kell hozzá magyar bakkártya.
köszönöm a válaszokat
eddig banki utalással töltöttem fel a paypal egyenlegemet, de sok idő volt, mig megérkezett az utalás.
most már sikerült aktiválni a bankkártyámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!