Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Külföldit kérhetek-e, hogy...

Külföldit kérhetek-e, hogy csekken utaljon?

Figyelt kérdés
Megvett tőlem egy holmit, de nem szeretném,hogy a bankkártyámra utaljon. Milyen más módon küldhet nekem pénzt? Hallottam arról,hogy akár csekken is. Ha valaki kapott már külföldről pénzt csekken, kérem, írja meg, hogyan valósul ez meg, illetve érdekelnének más egyéb módszerek is. Köszönöm!

2013. okt. 23. 18:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Olyan kemény 50 eurónyi összegért.

Áhh, rajtam nem fog a rinyálás :D Ha nincs pénz, nincs cucc ;)

2013. okt. 23. 21:12
 22/30 A kérdező kommentje:

Sima hirdető oldalon látta. Nem magyar, tudom, ezt is előszeretettel használják a nigériai csalók.

De amúgy én ezt a nigérai csalást nem is igazán értem, hiszen ha nem küldik előre a pénzt, akkor egyszerűen nem küldöd el a holmit, nem? Engem pl. egy csekk maga nem győzne meg, csak miután már beváltotta, és kezemben a pénz.

2013. okt. 23. 21:16
 23/30 anonim ***** válasza:
Sok embert már az is meggyőz, hogyha egy e-mailt kap arról, hogy pénzt kapott...
2013. okt. 23. 21:18
 24/30 A kérdező kommentje:

Az elég baj. Annyi a(kamu) e-mail cím, mint égen a csillag.

Na majd holnap utánaérdeklődöm már ennek a Western Unionnak. Amúgy ez a Western Union amerikai dolog, mint a paypal?

2013. okt. 23. 21:24
 25/30 A kérdező kommentje:

Na, ha jól értelmezem, és nem gyorsítottal küldené, akkor kemény 5 dollár lenne az utalási költség?

[link]

2013. okt. 23. 21:29
 26/30 anonim ***** válasza:
50 euro, vagy annak megfelelõ dollár ideutalására azt mondja, hogy 455 dollárba kerülne? Ez csaló. Ha Európai Unióból utal, utaljon euróban. Az sokkal olcsóbb. Vagy marad a Western Union. Feladja a nevedre, elküldi neked a nevedet címedet megadva, e-maiben az adatokat, te bemész akár fél óra múlva egy olyan OTP fiókba, vagy postára, ahol elõre megérdeklõdted hogy kifizetnek Western Union készpénz utalást (elõre kérdezd meg, ez neked mennyibe kerülne), és készpénzben kifizetik nekef.
2013. okt. 23. 21:31
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem 455, hanem 45, de persze az is horribilis, igen. Gyanús, mármint maga az ár.

Pontosan ezt szeretném, amit leírtál: vagy OTP-n vagy postán keresztül, és Western Union-t használva.

Euróban utalna.

2013. okt. 23. 21:36
 28/30 anonim ***** válasza:
A 455 csak elírás volt a részemről, de még a 45 dollár is sok egy ekkora utaláshoz. Azért ha majd lesz eredmény, (sikeres üzlet, vagy csaló), érdekel majd az eredmény.
2013. okt. 23. 23:35
 29/30 A kérdező kommentje:
Rendben, majd beszámolok ;)
2013. okt. 24. 09:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Most kérdeztem meg a bankomat, ha én utalnék tengerentúlra, kb. 10-13 dollár lenne az utalási költség. Ehhez képest a 45 dolcsi...
2013. okt. 24. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!