Paypal Probléma?
A PayPal csak dombornyomott (interneten is használható!) bankkártyával működik!!!...
Tudtom szerint a Maestro NEM dombornyomott...
Tudni kell, hogy a PayPal a bankkártya beregisztrálásakor első alkalommal levon a számláról valamennyit, amit aztán később visszautal... Ezzel a bankszámla működőképességét vizsgálják meg...
Itt mindent megtudhatsz :
------- ------- ------ ------- ------- ------- --------
-------- ------- ------ ------- ------ ------- --------
Ezen a fórumon minden gyakorlati segítséget megkapsz :
tök mindegy, hogy dombornyomott-e, a lényeg, hogy alkalmas legyen internetes fizetésre...a tiéd nyilván nem az
Sziasztok! Ez engem is érdekelne! OTP Net számlacsomagom van, és jár hozzá IBAN számlaszám, szóval akkor én elvileg ezzel tudnék vásárolni is és fogadni is pénzt valutában?
Nincs dombornyomott bankkártyám, de olvastam, hogy ez az IBAN számlaszám esetleg használható Paypal-en is, a dombornyomott helyett. Igaz ez? Nem szeretnék dombornyomott bankkártyát igényelni, ha másképp is megoldható a Paypal-re való regisztrációm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!