Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal belépési problémák?...

Paypal belépési problémák? Kérdés lent.

Figyelt kérdés
Van Paypal-om, de elfelejtettem a jelszómat és a biztonsági kérdésemet is. Eddig ugyanezzel a jelszóval mindig beengedett, aztán hirtelen kitalálta, hogy nem jó. Írtam a Paypal-nak, hogy mi a problémám, de azt írták e-mailben, hogy hívjam fel őket. Mivel kevés pénz volt a számlán, ezért nem is érdekelne, csinálnék másikat, csak az a baj, hogy az e-mail címem ugye már foglalva van és nem akarok ez miatt másikat használni vagy csinálni. Az a kérdésem, hogyha mégis regisztrálnék egy másik Paypal számlát, akkor össze tudnám-e vonni a másik számlámmal vagy nem? Már mindent kipróbáltam és egyszerűen nem tudok belépni és idegesít. :) Esetleg nem tudtok más megoldást, hogyan tudnám megszerezni a jelszómat? Nem kötöttem hozzá a bankkártyámhoz és PIN kódot se tudok, amit az e-mailben leírtak, hogy mit kell a telefonálásnál elmondani. Nem tudom, hogy ez mennyire zavaros, de szeretném a segítségeteket kérni. És lehetőleg olyan írjon, aki tud is segíteni, a trollkodásra nem vagyok kíváncsi. Köszönöm. :)

2013. júl. 1. 11:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Hogy tudnád összevonni? Amíg nem azonosítod magad addig neked semmi közöd ahhoz a számlához.
2013. júl. 1. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!