Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Aki rajt van a régi bár, krh...

Aki rajt van a régi bár, krh listán az nem kaphat ilyen minuszbalemenési folyószámla hitelt sem sehol ha oda érkezik a jövedelme?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
minuszbalemenési hitel. Ez ütött.
2013. okt. 10. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

minuszbalemenési hitel :D WTF

Ha így kéred a bankba, akkor felnyerítenek!

A kérdésedre válaszolva, nem kaphatsz "minuszbalemenési hitelt", csakis "pluszbamaradásos" folyószámlád lehet.

2013. okt. 10. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
3%

miért baj ha igy beszél? a fő hogy megérteti magát.

nem kell a szavakon lovagolni

2013. okt. 10. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
nem az a baj, hogy így beszél. az a baj, hogy már eladósodva, rossz adósként, nulla pénzügyi tudással ugrana a következő hitelbe...
2013. okt. 10. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

#4-nél a pont.

Kedves #3, a hozzád hasonlóknak köszönhető, hogy sokan nem tudnak magyarul beszélni, és ami még rosszabb, nem érzik bajnak.

Az ilyenekből lesz a "teccő ge_ci kő kóla" típusú emberek.

Meg az alekosz-rajongók, akiknek fel sem tűnt, hogy a hapsi milyen helytelenül használja a szavakat, kifejezéseket.

2013. okt. 10. 22:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Értelmi fogyatékos vagyok sajnálom de attól még ember és elérem azt a szintet hogy önállóan engednek dönteni dolgaimról önállóán élem az eletem de a gúnyolodast megszoktam sajnos ez van. Szóval akkor nem kapok ilyen hitelt ugye? Hogy a fizetésem kétszereséig minuszba menjek?
2013. okt. 10. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
5%
hehe én vagyok a csunya rossz aki miatt az ilyenek keletkeznek. nos az értelmi képességével annak is komoly gondjai vannak aki ilyent talál ki. nyugi kérdező, nem veled van igazán baj.
2013. okt. 10. 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy? Én beszélek, te megfejted. Ezért tartalak te mihaszna.
2013. okt. 11. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Okos gyerek vagy, kibogozod.
2013. okt. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!