Aki rajt van a régi bár, krh listán az nem kaphat ilyen minuszbalemenési folyószámla hitelt sem sehol ha oda érkezik a jövedelme?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 21:51
1/9 anonim válasza:
minuszbalemenési hitel. Ez ütött.
2/9 anonim válasza:
minuszbalemenési hitel :D WTF
Ha így kéred a bankba, akkor felnyerítenek!
A kérdésedre válaszolva, nem kaphatsz "minuszbalemenési hitelt", csakis "pluszbamaradásos" folyószámlád lehet.
3/9 anonim válasza:
miért baj ha igy beszél? a fő hogy megérteti magát.
nem kell a szavakon lovagolni
4/9 anonim válasza:
nem az a baj, hogy így beszél. az a baj, hogy már eladósodva, rossz adósként, nulla pénzügyi tudással ugrana a következő hitelbe...
5/9 anonim válasza:
#4-nél a pont.
Kedves #3, a hozzád hasonlóknak köszönhető, hogy sokan nem tudnak magyarul beszélni, és ami még rosszabb, nem érzik bajnak.
Az ilyenekből lesz a "teccő ge_ci kő kóla" típusú emberek.
Meg az alekosz-rajongók, akiknek fel sem tűnt, hogy a hapsi milyen helytelenül használja a szavakat, kifejezéseket.
6/9 A kérdező kommentje:
Értelmi fogyatékos vagyok sajnálom de attól még ember és elérem azt a szintet hogy önállóan engednek dönteni dolgaimról önállóán élem az eletem de a gúnyolodast megszoktam sajnos ez van. Szóval akkor nem kapok ilyen hitelt ugye? Hogy a fizetésem kétszereséig minuszba menjek?
2013. okt. 10. 22:16
7/9 anonim válasza:
hehe én vagyok a csunya rossz aki miatt az ilyenek keletkeznek. nos az értelmi képességével annak is komoly gondjai vannak aki ilyent talál ki. nyugi kérdező, nem veled van igazán baj.
8/9 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Én beszélek, te megfejted. Ezért tartalak te mihaszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!