Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyi idő alatt kerül az...

Mennyi idő alatt kerül az átutalt összeg OTP-és bankszámláról PayPal fiókra?

Figyelt kérdés

Belföldi forint átutalással utaltam HUF-ot PayPal fiókomra előző nap este. Az OTP rendszere szerint az átutalás végre lett hajtva a mai napon, ám a PayPal ennek megérkezését még nem jelezte.

Leírás szerint az átutalás végrehajtását követően pár órán belül meg kell jelennie az összegnek.

Az átutalási adatokat ellenőriztem újból, nem találtam hibát, minden rendben ment.

2013. szept. 27. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért átutalással miért nem kártyaközi transzferrel?Ott tényleg azonnali.Utalásnál idő blokkok vannak igy lehet kiestél azért nem érkezett meg
2013. szept. 27. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Eddig az volt, csak lejárt a MasterCard-om, kaptam is újat, de csatolni kellett volna még. Ami szintén több napos ellenőrző összeg utalásával járt volna, legalábbis emlékeim szerint anno várnom kellet, hogy elfogadják a csatolást.

Szal akkor nincs para, valószínűleg minden rendben? Pedig tényleg azt írják pár óra a feldolgozási idő! :\

2013. szept. 27. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Moneybookersnél 1 munkanap ugyanez.Azt mondjuk nem is tudtam hogy paypalnál is lehet.Ne aggódj megfog jelleni a paypalon is.Remélhetőleg nem felejtetted el az azonositód a megjegyzés rovatba irni
2013. szept. 28. 01:59
 4/7 anonim válasza:

"Instantly" feltöltést választottad? Mert ugye a sima (In a few days) az 1-2 nap. Mennyi idő után került a pénz a PayPal számládra?

Én Instantlyval csináltam, belföldi forint átutalással utaltam, az ellenörző kódot is beírtam. Ez már egy órája volt... Türelmetlen vagyok:D

2013. okt. 1. 14:11
 5/7 anonim válasza:
Előző vagyok, megérkezett! Egy óra volt kb.
2013. okt. 1. 14:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem 28-án kb. 1-2 óra körül. Szerencsére ébren voltam, így azonnal tudtam is fizetni a rendelésem!

Szóval, mint kiderült inkább olyan 1-2 nap kell PayPal-nak, hogy a megérkezett összeg meg is jelenjen.

2013. okt. 1. 14:47
 7/7 anonim válasza:
Nekem az Instantly opcióval tényleg instantly volt. Utalástól számítva másfél óra alatt ott volt a pénz a PayPal számlámon, aztán már költhettem is:D
2013. okt. 2. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!