Mennyi idő alatt kerül az átutalt összeg OTP-és bankszámláról PayPal fiókra?
Belföldi forint átutalással utaltam HUF-ot PayPal fiókomra előző nap este. Az OTP rendszere szerint az átutalás végre lett hajtva a mai napon, ám a PayPal ennek megérkezését még nem jelezte.
Leírás szerint az átutalás végrehajtását követően pár órán belül meg kell jelennie az összegnek.
Az átutalási adatokat ellenőriztem újból, nem találtam hibát, minden rendben ment.
Eddig az volt, csak lejárt a MasterCard-om, kaptam is újat, de csatolni kellett volna még. Ami szintén több napos ellenőrző összeg utalásával járt volna, legalábbis emlékeim szerint anno várnom kellet, hogy elfogadják a csatolást.
Szal akkor nincs para, valószínűleg minden rendben? Pedig tényleg azt írják pár óra a feldolgozási idő! :\
"Instantly" feltöltést választottad? Mert ugye a sima (In a few days) az 1-2 nap. Mennyi idő után került a pénz a PayPal számládra?
Én Instantlyval csináltam, belföldi forint átutalással utaltam, az ellenörző kódot is beírtam. Ez már egy órája volt... Türelmetlen vagyok:D
Nekem 28-án kb. 1-2 óra körül. Szerencsére ébren voltam, így azonnal tudtam is fizetni a rendelésem!
Szóval, mint kiderült inkább olyan 1-2 nap kell PayPal-nak, hogy a megérkezett összeg meg is jelenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!