Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal, elrontottam? Zárolt...

Paypal, elrontottam? Zárolt összeg? Mi ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek ne nevessetek ki,de muszáj egy paypal számlát nyitnom,de elég kis tudatlan vagyok,de találtam egy oldalt és mindent lépés szerint csináltam,nem tudom mit ronhattam el:/

Kaptam egy e-mailt,hogy sikeres regisztráció stb.

De megnéztem a direktneten (raiffeisen bank) és levont 200 pár forintot és az van odaírva,hogy "zárolt összeg" ez mégis mit takar? Mit rontottam el?

Kérlek segítsetek,hogy mit csináljak.

2013. márc. 30. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
így validálja a bankkártyádat. levon kb 1 dolcsi körüli összeget. Elméletileg majd jóváírják neked a paypal számlán.
2013. márc. 30. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:

nyugalom, nem rontottad el, ez így van rendben!

kell lenni a közlemény rovatban egy kódszámnak, amit a pp oldalon meg kell adnod, hogy a kártyád ténylegesen össze legyen kötve a pp fiókoddal. erre asszem 3 napod van.

2013. márc. 30. 15:54
 3/8 A kérdező kommentje:

kösznömön. csak megrémültem ,mert azt mondták,hogy 4-6száz forintot fognak levonni. és hol adjam meg a számot?

bocsi,de tényleg nem tudom :D

2013. márc. 30. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
A másik,hogy én itt semmilyen 4 jegyű kódot nem találok,már vagy százszor átnézem,de sehol sem találom.
2013. márc. 30. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Ott van a 200 Ft levonása mellett a raiffansenes számlakivonatodon.
2013. ápr. 1. 15:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Ott semmilyen 4 jegyű kód nincs. És még annyi,hogy ha meglesz a kód azt hova kell majd beírnom?
2013. ápr. 1. 16:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Na az már megvan hogy hova kell már csak a kód kéne:)
2013. ápr. 1. 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Most léptem be és levonott pluszba 400Ftot (ezt is zároltösszegbe) ,de megvan a kód:)
2013. ápr. 1. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!