Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » GYesre miért nem adnak sehol...

GYesre miért nem adnak sehol hitelt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egész egyszerűen azért, mert a törvény szerint a GYES-ből nem lehet letiltani, ugyanúgy, mint a családi pótlékból.
2009. nov. 6. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

A komment megírásának időpontja: ma 14:35

ha gyesre akarsz hitelt, akkor a gyesből törlesztenéd. ha gyesből törlesztenéd, akkor nem a gyermekre költöd.

2009. nov. 6. 18:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyes-re azért nem hitelez egyetlen bank sem (gondolom személyi kölcsönre gondoltál), mert az a szabály, hogy csak jövedelemmel rendelkező magánszemély hiteleznek. Ennek az az oka, hogy a bank szeretné megtartani azt a jogát, hogy bármikor letiltathassa a hitelt felvevő béréből a tartozást, ha az adós nem fizet. Mivel a GYES nem jövedelem, ezért a bankok nem adnak hitelt gyesen lévőnek.
2009. nov. 6. 19:58
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó választ
2009. nov. 7. 11:06
 15/16 anonim válasza:
A gyest az államtól kapod, nem számít jövedelemnek. Árvasági családi pótlékkal kapcsolatban kérdeztünk rá ugyanerre, és ott is ezt a választ kaptuk.
2010. jún. 16. 11:07
 16/16 anonim válasza:
37%

Biztos vagyok benne hogy meg értette hogy miért nem kaphat rá hitelt, egyébként meg én teljesen meg értem nekem is 6 hetes a kislányom MEG VAN MINDENE, nem fázik nem éhezik és én is szerettem volna rá hitelt felvenni. én a providentet tudnám mondani ami azért ha olyan embert kapsz a te térségedre akkor segit ebben és tudsz fel venni egy kisebb összeget ismerösöm 50.000et tudott felvenni a gyesre családira... remélem tudtam segiteni és azért a sok kommentelőtöl szeretném kérdezni vagy közölni hogy kiváncsi volnék rá hogy vajon TI MINDEN PÉNZT A GYERMETEKRE KÖLTÖTÖK? gondolok a gyesre családira? mert én megveszem elöször is azt amire neki szüksége van és aztán jövünk mi de nem is költöm rá mindet és mégis megvan mindene!

A mostani emberek nagyon ellenségesek!!!!!!!!

2012. nov. 23. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!