GYesre miért nem adnak sehol hitelt?
Mivel a GYES összege nem annyi amiből megélni és hitelt fizetni is tudnál... Ezt nem csak a banknak, neked is látnod kellene.
A legközelebbi kérdésed az lenne, hogy hogyan fizesd a hitelt a GYES-ből.
Szia!
Mint ahogy már előttem is leírták, a gyes-azt a gyerekeder kapod, és nem neked jár, bár alanyi jogon megkapod.
A gyes nem számít jövedelemnek, mivel max 2évig kapod, a hitelt meg felveszed pl.10évre.
Ilyet nem lehet.
Remélem sikerült megértened.:)
Gyes nem keresőképes jövedelemnek számít.Mivel csak pár évig kapod a gyest,így még garancia sincs arra,hogy utána egyáltalán lesz pénzed(állásod)Jól írta az előttem író,hogy ebből a bank nem vonhat le semmit,nem tarthatja vissza nem fizetés esetén,mert azt nem te hanem a gyermeked kapja!
Elég szomorú,hogy nem jössz ki ebből a pénzből,de te így nem fogsz kapni sehol sem hitelt..Nem tartozik rám,de a férjed nem keres semmit? Esetleg az ő fizetéséből lehetne hitelt kérni...
2. vagyok.
Nem rosszindulatból irtam azt amit. Ne haragudj, ha megbántottalak. Tudom milyen sz@r, ha az embernek, adott esetben zabálnivalóra nincsen. Én is GYES-en vagyok már és ez igy nagyon-nagyon kevés.
Konkrétan azért nem vagyok hitelpárti mert örülünk, ha nagyjából kijövünk megszoritásokkal igy is egy hónapban, Én tutui nem tudnék még hitelt is fizetni. Anyámnak van jelzáloga és alig tudja egyedül fizetni, van, hogy nem is fizet be annyit amennyit kellene eredetileg, látom, hogy megy tönkre az élete...és nem tudok rajta segiteni!
Ezzel pedig nagyon sokan vannak igy!
"2. válaszoló roppant okos vagy ha nincs rendes válaszod inkább ne írj semmit jó? vannak helyzetek mikor az ember kénytelen a gyest nem a gyerekére költeni"
Ezek szerint a Második okosabb mint te,mert ha már a gyest sem tudod a gyerekedre költeni akkor minek szültél???Ember mindenki tudja,hogy a GYESRE hitelt senki nem kap!!!(csak te nem)
komolyan nem érted, hogy a gyest a gyermekedre kell költened? hagyod éhen halni, fázni?
az a szomorú, hogy autóvezetéshez kell egy vizsga, de gyermeket mindenki szülhet. sajnálom a gyerekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!