Gyesen vagyok 6 hónapja az élettársam meghalt 2gyerekkel maradtam. Kisit megszorultam anyagilag valahol gyesre adnak hitelt vagy ne is próbálkozzak?
A bankok azért nem adnak kölcsönt, mert tudják, hogy úgysem tudnád visszafizetni...
A te érdeked is, hogy ne adósodj el teljesen!!!
Persze, vannak olyan cégek, akik pont az olyanokat keresik, mint amilyen te is vagy : kétségbeejtő helyzetben pár tízezernyi forinttal akár a lakásodat is megszerezhetik maguknak könnyedén! :[
Iszonyatos kamatokkal adják a kölcsönt, mire észreveszed, már nem tudsz mit csinálni.
Én azt javasolnám neked, ha a lányom lennél, hogy NE vegyél fel kölcsönt, inkább próbálj valami más módot találni :
- néhányórás munka? (takarítás, éjszakai árufeltöltés, gyerekfelügyelet)...
- Önkormányzati segély? (mindig van lehetőség a kisgyerekesek segítésére)... Máltai szeretetszolgálat?...
Ha szolgáltató számlákkal vagy elmaradva, akkor a szolgáltatóknál van lehetőség a részletfizetés kérésére! (Gáz, villany, stb.)
Próbálj segítséget kérni a szüleidtől, élettársad szüleitől (nekik a gyerekek az unokáik!), testvérektől, rokonoktól... Ne szégyenkezz, inkább gyorsan próbálj cselekedni, nehogy a végrehajtó mindeneteket elvigye fillérekért cserébe!
Most még csak kicsit vagy megszorulva anyagilag, de egy hitellel pár hónap múlva kétségbeejtő helyzetbe keveredhetsz! :[
(Ezeknek a cégeknek az a módszerük, hogy a hitel fejében jelzálogjogot jegyeztetnek a lakásodra, mire észbe kapsz, már az övék a lakásod, te meg az utcára kerülsz a gyerekeiddel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!