Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mibe fektetnétek a pénzt, ha...

Granulátum kérdése:

Mibe fektetnétek a pénzt, ha megnyernétek a lottófőnyereményt (300,500 vagy 2888 milliót)?

Figyelt kérdés

Mivel ezt a kérdést a Befektetések rovatba szántam, így a hitelvisszafizetés-lakás-kocsi-utazás opciókat hagyjátok ki, kivéve ha ingatlanfejlesztő/autókereskedő/stb céget akartok alapítani.

Tehát a nagyobb volumenű dolgokra vagyok kíváncsi (kórházat alapítanék, megvenném a Vasast, 1%-os részesedést vennék az OTP-ben/Molban/stb)

2013. szept. 11. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Prémium kokainba fektetném bele, lenne az egész családnak még az anyósnak is adnék belőle.
2013. nov. 20. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:

" építek egy versenypályát, mert az a hobbim, értek hozzá, meg nyitok egy hatalmas autószalont, BMW, Rolce Royce márkákkal, mert ez a kedvencem, ehhez értek, mindig is ezt akartam."

Sajnos arra nem biztos, hogy elég a pénz. És itt rontják el sokan akik nagyobb pénzeket nyertek. Mivel előtte sose mozogtak ilyen körben így sokszor fel se tudják mérni mibe kerül egy luxus autó vagy egy hatalmas villa fenntartása. Persze megvenni van pénz. De fenntartani??

2013. dec. 6. 04:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja és az eredeti kérdésre válaszolva: én konzultálnék több szakemberrel illetve olyan emberekkel akiknek van ekkora vagyona. Nem akarnék egyénileg "okos" lenni, mert sajnos rengeteg elszegényedett lottó nyertest látott már a világ, sőt, a nagy részük úgy végzi.
2013. dec. 6. 04:40
 14/14 Tomi90 válasza:

"Nem fogok holmi államkötvénybe meg papírokba tenni, abba mi az élvezet? ja az hogy majd jól elbukod az összes pénzed."

Közlöm veled, hogy állampapírt max. akkor lehet elbukni, ha államcsőd lenne, de erre azért nagyon kicsi az esély, és vannak előjelei. Persze kicsi a kamat, de kit érdekel? Ekkora összegnél az a 4,5% amit most adnak is tízmilliókat jelent évente! Havi 2-3 milkából elnyaralnék valamerre egész életemben :) Nem görcsölnék befektetéssel, minek? Így lehet szépen elbukni. A tőke elpihenne ott nekem a számlán, 1 ft-al nem lenne kevesebb. Nem vennék palotát, luxus kocsikat, drága ékszereket se. Minek? Csak a kiadás van vele. Egy szép családi ház, felső-közép kategóriás kocsi és ennyi.

2013. dec. 10. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!