Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért hárítják át a bankok az...

Miért hárítják át a bankok az adót, amikor ők tehetnek a válságról és levegő pénzt állítanak elő?

Figyelt kérdés

Szóval a bankok is úgy tűnnek,mint bármelyik cég,azt a látszatot keltik,hogy nekik is teher a bankadó,tehát áthárítják. De ez nem így van,mert a többi vállalkozás nem tud varázsolni tőkét, jövedelmet, nekik munkával és komoly rizikóval kell élniük.

De a bankok azok nem munkával és normális módon keresik a pénzt, hanem a tartalékráta rendszerrel,ami lehetővé teszi a levegő, semmi pénz előállítását,kikölcsönzését,ami neki pofon egyszerű. Szóval a bankok áthárítása az emberekre egy újabb pofátlan húzás, ahogy ezen emberek "fajtája" miatt kell az államoknak,embereknek nagy terhet cipelni.

2013. szept. 10. 19:02
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
9ces, épp azt írtam, látom nehéz a felfogásod,hogy a többi cég a maga erőfeszítése árán boldogul, de a ker.bank nem a betétesek pénzét kölcsönzi nagyrészt! TE vagy menthetetlenül agy mosott,ha nem tudod,hogy a bankok a tartalékrátával levegő pénzt hiteleznek, ami nekik csak a számítógép billentyűzet lenyomása munka.
2013. szept. 10. 19:52
 12/34 Flector 67 ***** válasza:
76%
Elég sokat tudok, a pénzrendszer működéséről. Írásod alapján 14 lehetsz. Figyelj ez bonyolultabb annál, hogy megnézd egy videón.
2013. szept. 10. 19:56
 13/34 anonim ***** válasza:
+1 a 14-re. Vagy csak provokáció.
2013. szept. 10. 20:18
 14/34 anonim ***** válasza:
Ez megint egy tipikus hangyás valami hasonló agyament! Esetleg Szent István korona pénzt nem akarod Te is népszerűsíteni??? Akik ezeket a videókat készítik pont annyira butítják a népet mint a kedves kormányunk! Ebből látszik a lakosság mennyire degenerált...
2013. szept. 10. 20:30
 15/34 A kérdező kommentje:
12-es ne képzeld,hogy idióta kisgyerek vagyok, én nagyon sok mindent elolvastam a pénzrendszer működéséről és igen aki azt gondolja,hogy a bankok a betétesek pénzével gazdálkodik és azt adja ki,az nagyon téved! Ezt TUDATOSAN nem tanítják egyik pénzügyi,közgazdasági és egyéb helyeken,sőt a banki dolgozóknak sem mondják el, de attól még bizonyíthatóan így van. És nem csak a videót néztem vagyis nem a Drábikost,hanem számos mást. És itt lehurrogtok,de azt tudnotok kell,hogy már nagyon sokan tudják és egyre többen a bankok és őket működtető cionista hatalom pénzügyi trükkjeiket.
2013. szept. 10. 21:47
 16/34 Flector 67 ***** válasza:
76%
Aha. Értem. Akkor miért is adnak a betétesek pénzére kamatot? Miért nem mondják inkább , hogy nem kell. De nem szeretnék veled vitatkozni, hisz igaz én csak benne dolgozom, Te elolvastál már számos könyvet, láttál számos videót.
2013. szept. 10. 22:19
 17/34 anonim válasza:

Óh, nagyon jó. Még egy értelmetlen vita. Nyilván a világ összes szakkönyve egy cionista baromság és az igazság az összeesküvés elméletekben van. Remélem átjött az irónia.

Deviza hitelek erőltetéséhez annyit hozzátennék, hogy anno elfogadott volt az a nézet, hogy hamarosan mi is euróval fogunk fizetni, ami indokolttá is tette akkoriban a devizahiteleket. Hát sajnos nem jött össze és „b” terv nem született.

Kérdezőtől kérdem: Oké, elfogadom, hogy a bankok lopnak, csalnak, hazudnak. Vegyük ki őket a rendszerből, de mi lesz helyette? Miből lesz növekedés? Vagy a növekedés és a GDP is csak egy zsidó találmány, hogy elnyomják a népet?

2013. szept. 10. 22:48
 18/34 A kérdező kommentje:

Látom képben vagy, te akarsz oktatni engem, azt írod,ha eurónk lenne :D Eurónk van! Igaz,hogy forintnak hívják,de 2005-2006 körül teljesen kivonták a forintot, a mostani forint mögött euró van, még jó,hogy ezt sem tudod.

Növekedést épp a bankok és a kamatos és spekuláns pénzrendszer miatt nem tud működni,mert a bank és pénzügyi spekulánsok nem szeretik támogatni a fizikai munkát,amiből termék készül,mert ez kockázatos. Ezért nem is adott sose igazán hitelt, inkább befektetésekre stb sarkalta az embereket,mert a befektetések, megtakarításokból könnyebben tud pénzt teremteni,mint a kockázatos vállalkozást támogatni. Szóval a bankok a felelősek azért mert válságok és eladósodás van,nem tud növekedni a gazdaság,hisz 1.nem ad beruházásra pénzt (mert az nem könnyű pénzszerzés), 2.a spekulációs ügyleteikkel órási pénzt vesznek el az emberektől,akik eladósodnak,hiteleiket nem fizetik 3 a bankok több évszázada irányítják a növekedést,stagnálás folyamatát:ha azt akarják,hogy a gazdaság fellendüljön legyen értékteremtés,akkor nyomnak pénzt a gazdaságba, ha válságot akarnak,akkor kifonják a pénzt, az emberek eladósodnak,a banké lesz a vagyon.

2013. szept. 11. 14:16
 19/34 Flector 67 ***** válasza:

7 éve 1 millió frank hitelt vett fel a cégem. Ennyit arról, hogy cégeknek nem hiteleznek.

A többi is hasonló nagy marhaság, amit leírtál. Kérlek előbb tapasztalt meg az ÉLETBEN a dolgokat. Ne csak videókat nézz, mozdulj ki.

2013. szept. 11. 14:22
 20/34 anonim ***** válasza:
Ez a csávó hülyébb, mint amilyennek a kérés kiírásakor elsőre hittem :)
2013. szept. 11. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!