Le szeretném cserélni a bankkártyámat egy paypass-os kártyára. Az ügyintéző fél óráig kérdezgette, hogy "MINEK? " meg hogy "semmilvel sem tud többet". Normális az ilyen?
Végső soron nem döntheti el, de szerintem egy jószándékú ügyintéző tanácsokat ad és ehhez a kártyahasználati, bankolási szokások szükségesek.
Természetesen kérhetsz újat így is. De a pótkártyának díja van, talán ezért is próbált lebeszélni róla.
Gondolom mondta, hogy nem ingyen van.
A pótkártyának ugye volt díja?
Úgy is csinálhattad volna, hogy ingyen felmondod az aktuális bankkártya szerződésed. Majd ha nem is akkor rögtön, de másnap új bankkártya szerződést kötsz és új kártyát kapsz. Így nincs pótkártya díj.
Unicreditnél csináltattam. A Ferenciek terei fiokban megkérdeztem mindent, ők azt mondták, hogy ingyenes, ugy tudom, hogy az elsejéig igényelt kártyák kibocsájtása ingyenes.
Az igénylést a Budaörsi fiókban csináltam, bár hogy miért kell fizetni, azt nem mondta el, csak jajjgatott, hogy kemény 2 ezer forintot kell fizetnem. Valószínüleg a mastercard tagságdíjra gondolt.
Megjegyzem, hogy az elöző kártyának is fizetnem kellett volna Novembertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!