Hol a viharban tudom a bankkártyámat aktiválni?
Figyelt kérdés
Otp Junior,és interneten szeretném,de nem találom a szükséges menüpontot...2013. júl. 28. 12:18
1/5 anonim válasza:
Elmész egy ATM-hez veszel ki pénzt és megvan oldva.
Nekem Posta kártyám van és így kellett. Lehetett neten meg telefonon keresztül, de a postán az ügyintéző amikor mentem a kódokért akkor mondta hogy mehetek atm-hez is mert az a leggyorsabb ha éppen közelben vagyok.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi az az ATM?:D
2013. júl. 28. 12:25
3/5 anonim válasza:
úristen.
ATM = bankjegykiadó automata
bankjegy = papírpénz
4/5 A kérdező kommentje:
Jól van.Nemrég jött meg a kártyám,14 éves vagyok,és igaziból nekem még vagy 5 évig nem lett volna szükségem rá,de ballagásra azt kaptam:/
Szüleimet meg most nem fárasztom ezzel.:D
2013. júl. 28. 12:31
5/5 anonim válasza:
Még csak pénzt sem kell levenned, egyszerűen kiválasztod a Kártyaaktiválás menüpontot vagy egy sima egyenleglekérdezést csinálsz. Én kb 1 hónapja aktiváltam így az új kártyámat, szintén OTP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!