Agnes gina kérdése:

Kerem aki tud segitsen?

Figyelt kérdés
Szeretnek ingatlant vasarolni el is mentem egy ingatlan kozvetitohoz aki egyszer ezt mond maskor azt es egyrol a kettore nem haladunk vele . A kerdesem a kovetkezo lenne Nincs kezdo tokem nincs haz se kocsi amit fedezetkent tudnank adni az ingatlan amit venni szeretnenk 3 millio 800 ezer ft 41 eves vagyok szocpolt nem birom kihasznalni harman vagyunk akik hitelkepesek vagyunk de az ingatlan kozvetito szerint nem . Hogyan lehet ezt megoldani? En gyeden vagyok itthon egy masfel eves kislanyal a parom dolgozik es van egy lanyom aki ismetelten dolgozik harmunk szeretne felvenni a hitelt de minden honnan elutasitast kapunk nagyon szeretnenk elkoltozni ahol most vagyunk mert itt a panelban ahol vagyunk drog dolgok folynak allando verekedesek meg sorolhatnam es feltem az ertekeimet mert sorozatos betoresek vannak a lakasokban es a csaladomat is feltem kerem aki tud segitsen? egy elkeseredett edesanya
2013. júl. 31. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos mindenképpen szükség van valamennyi önerőre (általában 30%, azaz kellene hogy legyen legalább 1 milliótok).

Ha gyorsan változtatni akartok, költözzetek albérletbe. Hosszabb távra meg kezdjetek el gyűjteni (pl. Fundamenta vagy OTP lakástakarék), hogy meglegyen az önerő.

2013. júl. 31. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Te elve nem vagy hitelkepes, mivel gyeden vagy....
2013. júl. 31. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Mint az első hozzászóló is megírta, önerőre mindenképpen szükség van a lakáshitelnél, ha nincs plusz ingatlan fedezet. Mértéke bank és hitelképesség függő, de mivel azt írtad, 3,8 millió Ft lenne a vételár, így kizárásos alapon csak az OTP adna hitelt, mert ott elfogadják a kisebb értékű ingatlanokat is fedezetnek, viszont náluk az önerő mértéke 30-40% is lehet.

Szocpol használt lakásra jelenleg nincs, így senki nem tudja igényelni.

A GYED csak kiegészítő jövedelem, de mivel a leírásod szerint van két kereső is a családban, így figyelembe lehet venni. Te önállóan nem vagy hitelképes, csak a többiekkel együtt.

Az adósok jövedelme csak akkor vehető figyelembe, ha elérik a mindenkori minimálbért és ha vállalkozásból, vagy bérből származik.

2013. júl. 31. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!