Kérem, aki tud segítsen! Sürgősen szükségem lenne 200 ezer ft-ra,2 napon belül. Valaki ismer ilyen gyors pénzintézetet? (Kivéve Provident) A folyószámlám is terhelt.
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 16:38
1/7 anonim válasza:
Tele vagy adóssággal és még erre felvennél 200ezer forintot?!... 8-[[
2/7 anonim válasza:
Ha bank már nem ad,a provident kilőve,akkor maradnak rokonok,barátok segítsége..
Nekem van ennyi pénzem(kicsit több is) szívesen adnék,de mi a garancia,hogy vissza is kapom? Mivel garantálod a becsületességedet? (jaj,én tuti visszaadom..nem elég mert a banknak sem fizetted vissza)
38/N
3/7 anonim válasza:
provident sem ad szarabb feltételekkel, mint bármelyik bank...
4/7 anonim válasza:
Athlon is ad gyorskölcsönt, úgy tudom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves szavait, hogy így látatlanban és ismeretlenül így értékel engem.( 38/N)!
Örülök ,ha ön ilyen szerencsés helyzetben van! Sajnos hamar elvesztettem a szüleimet nincs kihez fordulnunk ,nem viccből vettük fel a hitelt...Nem azt kértem ,hogy ön vagy más adjon, annyit kérdeztem tudnak e a Providenten kívül mást ,ami gyors hiteleket ad.
...És még annyi sokkal becsületesebbnek tartom magam ,mint némelyik "gazdag" ember.
2010. nov. 23. 19:15
6/7 anonim válasza:
A visszafizetés az adósok tekintetében nem elsősorban becsületesség kérdése.
7/7 anonim válasza:
Cofidis vagy Athlon,akik adnak még adnak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!