Miért írta ezt a playpal?
kérlek olvasd el nem olyan hosszú mint amilyennek látszik
Csináltam egy bankkártyát hogy ebayen vásároljak és raktam pénzt a kártyára. Playpalnal bankártyát akartam hozzáadni mire ezt írta ki:
*This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. *
Gondoltam értem biztos aktiválni kell... elmentem lekérdezni az egyenleget szóval elvileg aktiváltam... hazajöttem és újracsináltam, de változatlan ezt írta. Már teljesen ki voltam mert 6millió jelszó megy a fejemben és fel is húzott ez az ügy. Megakartam nézni a netbankom (erste) hátha ott van valami hogy mi a manó ez. Beírom a jelszót nem jó... beírok egy másikat nem jó... beírom a 3.at az sem jó (pedig egyik tuti jó kéne legyen...) aztán azt írta letiltva....WTF!? ( kaptam smst h ma 20ig nem lesz netbank de már 21:30 -.- elegem van!!! Miért csinálják ezt?
- Miért írta ezt a playpal?
- mit lehet netbankkal kezdeni ilyenkor?
Playpal? Te jó isten...
Amúgy azt írta, hogy elutasítja a kártyát, és érdeklődj a bankodnál vagy próbáld meg egy másik kártyával.
Lehet, hogy rosszul írtad be az adatokat (pl. év-hónapot felcserélve)
Egyébként a kártyán nincs pénz!!! A pénz a számlán van!
Ezt a netbankos sztorit nem nagyon értem.
Ha érted minek kérdezed? Mégsem érted ezek szerint!
Minimál csomagos kártyával nem lehet neten vásárolni, a paypal is netes vásárlás. Dómbornyomot kártya kell, vagy másik csomagba átmenned!
Fenét kell hozzá dombornyomott kártya, online vásárlásra alkalmas kártya kell (van a hátoldalán 3 számos biztonsági kód) a bankoknál igényelhető kártyák sacc 95%-a ilyen.
Van pénz a számládon? kártya hozzáadásakor a paypal csinálna egy 1 dolláros próbavásárlást a számlán, ergó legalább 240-250Ft kell, hogy legyen rajta.
Bankodat kérdezted már, hogy mit látnak a próbálkozásaidból?
1. vagyok
Hát akkor mégis igazam volt, hiába szóltatok le és értékeltetek sokan negatívan :)
"Lehet, hogy rosszul írtad be az adatokat (pl. év-hónapot felcserélve)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!