Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hitelre lenne szükségem,...

Hitelre lenne szükségem, próbálkoztam pár bankkal, de elutasítottak. Van valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bárlistás, mégis elutasítanak a bankok. Tudna nekem ajánlani valaki olyat ahol nettó 120 000 ft fizetésre kapok hitelt? 1000 000 ft kellene. Van ötletetek? Egyáltalán van olyan bank a providenten kívül ami ennyi fizetésre ad nekem hitelt?

2013. júl. 2. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Nettó 120-ra egyik bank sem fog adni 1 millát. A provident sem. Fedezet nélküli szabadfelhasználásút legalábbis biztosan nem.

Plusz fontos még az is, hogy mióta dolgozol a jelenlegi helyen, határozott vagy határozatlan idejű-e a szerződés. És emellett utánanéznek a munkáltató nyilvánosan elérhető adatainak is.

2013. júl. 2. 11:47
 2/7 acelsziv ***** válasza:
szerintem keress meg egy független tanácsadót, aki ingyen megmondja neked.
2013. júl. 2. 11:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 2. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Esélye nincs,hogy személyi hitelt kapsz ekkora fizetésre. Pláne ekkora hitelt. A személyi kölcsönt adják a legnehezebben. Esetleg a saját bankodnál folyószámlahitel. Még 500ezret sem adnak ennyi fizetésre. :( Jelzáloghitel az egyetlen lehetőség.
2013. júl. 3. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:
De én ezt nem értem, mindenhol azt hallom hogy kevés a fizetésem, hát pont hogy ezért kellene a hitel, ha keresnék 200-300 ezer ft-ot, akkor nem lenne szükségem rá.Szóval esélyem sincs? Azért köszi a válaszokat.
2013. júl. 4. 07:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha így is kevés a fizetésed, akkor a hitelt miből törlesztenéd vissza? 1MFt törlesztője 30, de minimum 25 ezer Ft. És hosszú távra (6-7 év, rövidebb időre mégtöbb). Csak kérdezem, hogy ezt be tudnád vállalni?
2013. júl. 4. 07:44
 7/7 A kérdező kommentje:
A feleségem is dolgozik, és nincs más hitelünk, betudnám vállalni, persze ha nem 60 ezerrel kellene törleszteni.
2013. júl. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!