Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hozzájutok-e ily módon a...

Hozzájutok-e ily módon a folyószámla hitelemhez?

Figyelt kérdés
Igényeltem a "bankomnál" folyószámla hitelt. A bankban azt mondták, hogy havonta minimum 30.000HUF utalásnak kell érkeznie a számlámra ahhoz, hogy igénybe tudjam venni ezt a szolgáltatást. Viszont előre láthatólag kb. két hónapig nem fog pénz érkezni a számlámra. Az utalásnak számít-e, hogy leveszek a számlámról X összeget (legyen pl. 30.000HUF) majd pár nap múlva vissza"teszem" a levett összeget a számlámra?
2009. okt. 19. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem az nem szàmit utalàsnak, én is igy szivtam meg, el is vették a hitelt, pedig lenullàztam mindig, de ugye nem utalàs volt!
2009. okt. 19. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

És ha pl. kölcsönbe átutalom az összeget egy ismerősöm számlájára, aki később visszautalja nekem a pénzt/pénzemet?

2009. okt. 19. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugy se, anya utalt nekem is semmibe vették, munkahelyi àtutalàsnak kell lenni!Pl. ha valamit hitelre akarsz venni, akkor egy rendszeres jövedelemnek kell mutatkozni a szàmlàdon, igy van ez az A hitelel is! De ugy emlékszem 3 honap utàn vették el nekem is! Menj be a bankba és kérdezd meg azért!
2009. okt. 19. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi. Igazából arra nem tértek ki, hogy honnan kell érkeznie a számlámra a pénznek, csak arról volt szó, hogy min. 30.000 HUF-nak kell érkeznie a számlámra...

De mindenképpen utána járok a dolognak. Pl. elolvasom a szerződést.

2009. okt. 19. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:

mi lehet ez: munkabér, megbízási díj, családi pótlék, nyugdíj, és ilyenek

EZ VAN SAJNA

2009. okt. 21. 19:28
 6/6 anonim válasza:
p légyszíí jelöljétek hasznosnak a válaszom fontos lenne...
2009. dec. 23. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!