Kezes lehet velem egy háztartásból való is?
Figyelt kérdés
Jogosítványt szeretnék, 10 havi kamatmentes részletben lehetne fizetni, viszont ehhez két kezes kell. 18 éves vagyok, szüleimmel élek, jövedelmem nincs. Ebben az esetben lehet kezes a két szülő, vagy nem? Meg azt sem tudom, hogy egyáltalán egy ilyen futhatna-e a nevemen, mivel nincs jövedelmem, ergó önerőből fizetni nem is tudok, csak szülők által.2013. júl. 7. 09:16
1/3 anonim válasza:
Bárki lehet kezes, akinek van saját jövedelme, és a bank is elfogadja!
2/3 A kérdező kommentje:
De így, hogy nekem nincs jövedelmem, hivatalosan fizetni sem tudom, nem? Tehát ilyen alapon nyilván a szüleim fizetik, de akkor ők hogy lehetnének kezesek?
2013. júl. 7. 10:20
3/3 anonim válasza:
Az első és legfontosabb kérdés,hogy téged elfogadnak-e adósnak? Ha igen, azután jön a kezes kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!