Ha a sárgacsekkre rá van írva hogy 17-e az esedékesség, akkor az azt jelenti hogy aznap lehet legkésőbb feladni, vagy azt, hogy addig érkezzen meg a bankba?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 15:16
1/5 anonim válasza:
Addig kell, beérkezzen. Bár ezt sokan nem tudják, és a fizetési határidő napján adják postára a csekket. (és sokan még akkor sem).
2/5 anonim válasza:
Addig a napig adhatod fel késedelmi kamat nélkül. Elvileg. Bár én szinte sosem tartom be a határidőket, még sosem fizettettek késedelmi kamatot. Nekik az a lényeg, hogy beérkezzen. 1-2 hét késés még nem ügy. Nekem aztán írhatják a csekkre, hogy pl. 5-e a határidő, ha én 10-én kapok fizetést!
3/5 anonim válasza:
Rosszul tudod kedves 2. Az első mondta jól, az esedékesség napja nem azt jelenti, hogy te addig adhatod fel, hanem akkorra kell beérkezzen a címzetthez!
4/5 anonim válasza:
Olvassátok már el, mi van a csekkre írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!