Miért szeretnének az emberek úgy nagy hozamot elérni, hogy kockáztatni egyáltalán nem szeretnének?!
Figyelt kérdés
Régóta foglalkozom befektetésekkel de azt tapasztalom, hogy csak úgy akarnak az emberek befektetni, hogy mellette van fedezet! Ha erre vágyik miért nem teszi bankba? Ha kevés a hozam akkor miért nem óhajtják vállalni valamiféle kockázatot? Ez is tipikus magyar mentalitás???2013. jún. 1. 13:55
21/22 anonim válasza:
19es elég legyen az off topikból, ahogy a kérdező is mondja!
Nem keresem amúgy senkiben az ellenséget, veled ellentétben!
Vita lezárása képen nyugodj meg, vedd úgy igazad van mindenben. Elnézésedet kérem, hogy nem vagyok magyargyűlölő, szintén elnézést kérek ezért is, hogy figyelmeztetni próbáltam a honfitársaimat. Belátom hibát vétettem, többet nem fordul elő!
Nyertél, többet nem írok, nem fecsérlem az időmet...
22/22 A kérdező kommentje:
21es Neked is vonatkozik mert Te kezdted a botanos dolgot ráadásul engemet is "minősítettél", hogy csak csaló vagyok... Ez sem volt kérdés nem erről szólt a kérdés...
De legyél "irgalmas nővér" ahogy már írták... Nagy király vagy egyszer az biztos Bandika..
2013. jún. 2. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!