Miért szeretnének az emberek úgy nagy hozamot elérni, hogy kockáztatni egyáltalán nem szeretnének?!
Szerintem valakivel keversz mivel ezekről a topikrol nem olvastam. Vannak mások is nyilván de az nem én vagyok!
Amúgy picit félre olvastad a kérdésemet! Nem azt kérdeztem, hogy miért nem akarnak üzletelni velem az emberek, mert ezzel nincs bajom. Hanem, hogy miért úgy akarnak elérni nagy hozamot, hogy mellette nem akar kockáztatni?! Bankba ami állítólag biztos ( magán brókernél biztos) meg nem teszi be a pénzét mert kevesli rá a kamatot. Én erre lettem volna kíváncsi, hogy ki mit gondol erről a dologról. Mert én úgy gondolom a magyar ember az mindig csak hozadékokat nézi a dolgok mögött és nem azt, hogy azt milyen áron vagy úton lehet elérni. Nem magamról szólt a dolog hanem úgy általában az emberekről. Csak valahol a rosszindulat beszél belőled is mert nem ismersz de már ugyanolyan ítéleteket megfogalmazol meg ellenem mint akik leszerepeltek. Aztán ha itt tartunk kíváncsi lennék melyik bróker cég vagy befektetői kör vállal 100%garanciát a befektetett pénzre. Mert ilyen nincs!
Kérdéseidre válaszolva:
5éve forexezek élesben, havi átlagban 4-500 ügyletem van és igen van benne saját tőkém is! Eredményekről kár is bármit írni mert kb 30an támadnának be, hogy lehetetlen de NEM 20-30%.
"Ertelmetlen vagy nagyon!! Botanon kivul tudsz masrol is irni??? Szerencsetlen vagy nagyon!!! + rosszindulatu nagyon"
Az értelmed látszik az írásaidból kedves kérdező nagyon!!!
Valamint megállapítható, hogy jóindulatú is vagy nagyon!!!
"Botanoo örült: Mindig csak a csóró ember veri a nyálát! "
Kedves 14-es látom te beletartoztál abba a 160 000-be sajnállak érte. Részemről mindenkit próbáltam megóvni a csodalatos lehetőségtől. Néhány embert sikerült, de több volt akit nem. Most ők is haragszanak rám, mert nem voltam elég kitartó mikor megpróbáltam segíteni nekik.
Persze a másik része a történetnek, hogy elég támadón lépett fel irányomban elég sok károsult! Mikor még nem pukkadt ki a lufi kaptam dögivel a különböző fórumokról a kitiltást, nyilvánvalóan egyesek érdekeit sértettem. Ami ennél idegesítőbb volt sok mantrás csak úgy mint te úgy állította be, hogy csak leakarom őket beszélni az évezred lehetőségéről. Hozzád hasonlóan elég faragatlan stílusban adtak ennek hangot. Hiába a kóbor, kivert kutya is annak a kezébe mar aki befogadja, az emberekkel miért lenne másként!
Hát igen nem vagyok gazdag, havi szinten mindösszesen 100 000-et tudok csak félretenni, mondhatni alsó középosztályba tartozó vagyok. Szerinted ez elég ok, hogy lenéz? Attól, hogy te napi szinten többet költesz, mint az éves fizetésem még nem leszel nálam több!
Először is jelezném, hogy nem voltam se károsult sem pedig haszon élvezője a Botanonak sem pedig egyéb baromságnak. Az MLMes cuccok az összes lehúzás és kizárt, hogy bármelyiknek is tagja legyek. Meghagyom a loosereknek akik úgy gondolják majd ők lesznek az új milliomosok! :))) Szánalom :))
Másik dolog kit érdekel, hogy neked támadtak az emberek, hogy lehúztad a Botanot vagy akármit. Vagy valami irgalmas nővérnek gondolod magadat??! Amihez nincs közöd és nem kérdeznek abba minek ugatsz bele? Ha megteszed meg ne csodálkozz, hogy lehúznak!
Harmadik dolog pedig,ki kezdte a fikázást ér sértegetést úgy hiszem Te! Igaz nem személyemnek szólt de ettől függetlenül ezt csinálod. Osztod az észt mert Te mindenkinél jobban tudsz mindent, meg Te szóltál mindenkinek. Esetleg nem gondolod, hogy kiadod jóslataidat aztán ha bejön verheted magadat, hogy én ezt is megmondtam...
Így nyílt levélben szeretnék válaszolni kedves BANDI82 leveledre mert Te olyan jó fej vagy mindenkivel:
Leveled:
Az üzenet témája: szia, te milliárdos palánta
Az üzenet szövege: Kíváncsi lennék rá apuka és anyuka pénzén dőzsölsz, vagy már letettél valamit te is az asztalra?
Válaszom: Közlőm veled, hogy nem szüleim pénzén élősködök hanem én segítek nekik amiben csak lehet és szerencsére nem kell nemet mondanom!
Rengetegen próbáltak már hasonló dumával beugrasztani mindenféle csoda üzletbe, megjegyzem sikertelenül! Ezek után talán nem okoztam meglepetést, mikor kiírtam "Te gondolom viszont rájuk utaznál, ne add fel a botanoo-nak is bejött" hozzászólásomat, ami láthatóan nagy port kavart...
Hát amennyiben ez sértő volt rád nézve kedves milliárdos, elnézésedet kérem. Hozzászólásodat úgy érzem magadnak is szántad. Feltűnt neked is remélem a párhuzam. Én a botanootól védtem a nagyérdeműt, te pedig a botanoo ellenességemtől véded az olvasó közönséget. Igazad van mindketten olyan megváltok szerepében tetszelgünk, akiket senki sem kérdezett!
Kivéve talán a kérdezőt, mikor feltette a kérdését...
Jóslat? Nem volt semmi ilyenről szó! Még egy hozzám hasonló értelmetlen, rosszindulatú, ütődött, bolond (remélem semmit nem felejtettem ki, azok közül amit írtatok rám)is 5 perc alatt láthatta a botanooról, hogy egy átverés. Elég volt elolvasni a hivatalos honlapuk tartalmát.
Várjunk csak, mint kiderült sokaknak nem volt ennyire egyértelmű! Bevallom hibáztam, mikor segíteni próbáltam honfitársaimon. Ígérem és fogadom a jövőben az ilyen égbekiáltó bűntől tartózkodni fogok!
Mellesleg így visszaolvasva az első sértés itt hangzott el:
"Szerintem a magyar ember csak varja a sultgalabot vagyis csak varna.... EZERT is iylen ez az orszag!!"
Jól érzem te írtad?
Rohadtul nem érdekel a botanoo csak az idegesít amikor olyanok az emberek mint TE is, hogy mindenben az ellenség képet látják! Ha végig olvasnád a kérdező kérdését mondjuk akkor láthatod, hogy nem azt kérdezi, hogy őt miért NEM választják hanem, hogy miért akarnak úgy valamit az emberek, hogy nem tesznek érte semmit! Például nagy hozamot akarnak elérni de semmi kockázatot nem vállalnak érte. De fentebb erről már írtak! Ezzel szemben az első hozzá szólás már milyen volt??! Meg tovább is... %ból kiindulva gondolom a tied volt! Amúgy meg nem vagyok milliárdos palánta csak jól élünk ennyi!
Egyébként meg úgy őszintén milyen a magyar ember szerinted nem mindig mástól várja a megoldást és ő csak a haszonélvezője akar lenni??! Nézz körbe ennél irigyebb és észéreb nép nem nagyon van a környéken. Ha van a másiknak valakije mi az első gondolat? Neki miért van és nekem mi az hogy nincs???! Ahelyett hogy az jutna az eszébe, hogy a másik mit dolgozott érte és ha én is követném akkor nekem is lehetne de nem az jár nekem is.
A másik a magyar ember olyan ha helyben nem talál munkát akkor már sipákol, hogy mi az hogy utaznia kell vagy miért költőzzön a munkahelyhez közel miért nem a munkahely költözik ő hozzá... Ez szerinted normális?! Aztán a minap egy kislány kérdezte a munkát is, hogy mit kezdjen. Mert nem talál munkát magának. Érettségije van aztán annyi. De messze nem akar menni dolgozni a mekiből felmondott mert hát ciki szerinte, hogy a haverok takarítani látják... stb... Nem ö az egyedüli ilyen emberke! Sajnos vannak olyanok akik tényleg megtesznek mindent azért, hogy munkájuk legyen de a többség nem. Ezért most is fenn tartom, hogy a magyar emberek többsége az a sült galambot várja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!