Fizetem a Fundamentát bő egy éve. Ha ki akarom venni a pénzem akkor mennyit vonnak le belőle? Vagy mennyit kapok belőle?
A számlanyitási díj nem jár vissza, állami támogatásra nem leszel jogosult, a befizetett pénzedet kapod vissza.
06 1 411 8181. Ez az ügyfélszolgálatuk telefonszáma. A legpontosabb információt ott kapod meg.
Ha a szerződés lejártát megvárod, akkor is kitalálnak ilyen meg olyan összeget hogy ezt meg azt fizesd be, mert csak úgy fogják visszaadni a pénzedet. Én pont így jártam, igaz én megvártam a 4 éves futamidő lejártát de még így is 13.000-20.000 Ft-ba fog kerülni hogy visszakapjam a pénzt.
(tudom ezzel nem adok választ a kérdésedre, de hátha segít annak aki most tervezi rájuk bízni a pénzét)
3. válaszoló!
Nem tudom, te "melyik fundamentától" akarod kivenni a pénzed, de mi anno a nyolc éves szerződésünket utaltattuk ki, és semmi gubanc nem volt. Nem kellett befizetni egy fillért sem, hogy megkapjuk. Megigényeltük, kiutalták, leigazoltuk, hogy mire költöttük, és ennyi. Sőt, tört negyedévben kértük ki, az állami támogatást pedig csak negyed évente számolják el, tehát úgy két hónap múlva érkezett tőlük még bő 20ezer ft, amit persze szintén le kellett igazolni, hogy a lakásra költöttük. De mondom, nekünk semmi negatív tapasztalatunk nem volt. Sőt, inkább pozitív. Számunkra is meglepően gördülékenyen ment a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!