OTP-nél van A-hitelem, ha mondjuk leveszem az összes pénzt, és nem fizetem vissza, jövedelem nem érkezik a számlára, akkor mit tehet a bank, hogy behajtsa a tartozást? Vagyonom nincs. Szüleimet előszedhetik esetleg?
sose értettem, minek alkalmazzák ezeket a kétajtós gorillákat, amikor egy ujjal sem nyúlhatnak hozzád... Szánalom.
Állandó lakcímeden foglal a végrehajtó (nem a fenti követeléskezelő bohócok) ingóságokat, illetve életed végéig (illetve a követelés fennállásáig)lóg majd a levegőben, hogy tulajdonod nem lehet, és hivatalos fizetésed sem, mert abból is vonni fogják.
Kérdező:
És életed végéig nem tervezed, hogy lesz állásod, fizetésed, tulajdonod, legvégső esetben örökséged?
utolsó:
"sose értettem, minek alkalmazzák ezeket a kétajtós gorillákat, amikor egy ujjal sem nyúlhatnak hozzád... Szánalom. "
Pszichológiai hadviselés. Hidd el, 100ból 95 embernél bejön, visszavesz az olyan nagy arcából, mint a kérdező és hogy, hogy nem fizetési hajlandóságot mutat, mikor ez a pár kedves úr naponta 3x csönget be hozzá érdeklődni az anyagi helyzete felől.
Szüleidre nem fogják rád terhelni semmiképp a dolog.
Viszont amire számíts ha megteszed:
- EU-n kívül nem fognak megtalálni, sőt, keresni sem. Viszont akkor haza (értsd : EU) soha többet ne gyere, mert a bank nem fog felejteni, 10 év múlva úgy döntesz hazajönnél és meg fogsz lepődni, hogy 8-10M-ós követelés fog rád várni.
- Ha van örökséged azt nyugodtan felejtsd el, a szülők halála esetén azt tuti viszi a bank. Ha van testvéred akkor velük jól kib@szol, mert a bank kényszerárvereztetni fogja az örökséget az értékének a töredékéért közös tulajdon megszüntetése címszóval.
Köszönöm a válaszokat.
Azért párszázezer Ft nem hinném hogy az ország kirablását jelentené, ráadásul a bankot károsítanám, nem az országot, szerintem. Vissza tuti nem fogok költözni soha, és az örökösödés sem jelentene majd ilyesfajta problémát. Azért köszönöm a normális hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!