Melyik a legmegbízhatóbb bank? és van olyan lehetőség hogyha elhagyom mondjuk a személyim és besétál vele valaki a bankomba akkor ne adják meg neki a jelszavam stb?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem elég odaadnom a személyim a bankba nem kell se jelszó se egyéb. tehát tulajdonképpen se hogy se lehessen hozzájutni a pénzemhez csak mondjuk egy jelszóval. Illetve a bankokban mekkora összegig vagyok biztosítva? bocsánat az összefüggéstelen hülye kérdésekért csak nem nagyon értek hozzá...:D2013. máj. 16. 12:01
11/12 Frontosa válasza:
Azaz, ezen nem kell agódnod. :)
12/12 A kérdező kommentje:
még egyszer köszönöm szépen:) ha ennyi ember csinálja akkor biztos nem lehet baj belőle...:D ez az egész amúgy is csak egy kitaláció a részemről. tudom hogy ilyen soha az életbe nem történik. arról nem is beszélve hogy életembe nem hagytam még el egy gombostűt se...:)
2013. máj. 17. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!