Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha nem érkezik jövedelem a...

Ha nem érkezik jövedelem a számlámra, akkor ugye megszűnik a folyószámlahitel, de mi van akkor, ha van személyi kölcsönöm is?

Figyelt kérdés
Egy összegben biztos, h nem tudom kifizetni a folyószámlahitelt, ilyenkor megszüntetik a számlámat? de mi lesz a személyi kölcsönömmel? amúgy munkát váltottam, és az új munkahelyen nem utalják, hanem borítékban kapom a fizetést, és sehogy nem tudom rávenni őket, hogy utalják :s
2013. máj. 6. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a számládról vonnak le törlesztést, akkor arra vigyázz, hogy mire vonnak, addigra mindig legyen rajta a megfelelő összeg. Amikor megkapod a fizut, menj be a bankba, és tegyél a számládra pénzt. A rendszeres levonásokat automata végzi, nem ügyintéző manuálisan, amíg van elég pénz a számlán, a kutyának nem tűnik fel, hogy te fizetted be, vagy a munkáltatód utalta a fizetésed.
2013. máj. 6. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
szóval, ha fogom a fizetésemet, és befizetem, és mondjuk másnap leveszem, akkor az úgy jó? persze a személyi kölcsön törlesztőrészletét rajta hagyom, ahogy eddig is.
2013. máj. 6. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég ha ráfizetsz annyit, amennyi elég a törlesztőrészletre és a számla kezelési díjaira. Nem kell az egész fizetésed.
2013. máj. 6. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:
dehogynem kell, hiszen ha nem érkezik jövdelem a számlámra, akkor megszűnik a folyószámlahitel (otp)
2013. máj. 6. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit írtam, az a személyi kölcsönöd törlesztéséhez kell, a folyószámlahiteled mindenképp megszűnik, ha nincs munkabér jellegű rendszeres utalás a számládra. Örülj, legalább nem fogsz feleslegesen eladósodni!
2013. máj. 6. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
ja értem. de akkor a számlámat nem fogják megszüntetni? és akkor h kell visszafizetnem? mert egybe nem tudom
2013. máj. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!