Hogy kaphatok lakáslízinget? Mekkora netto jövedelem kell ahoz, hogy adóstárs nélkül vehessek lakást Önerő nélkül? Az egyik bankban nekem azt mondták, hogy önerő nélkül is fel lehet venni hitelt/lizinigelni lakást.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 15:33
1/4 anonim válasza:
Banki kölcsökönél 240 ezer alatt szóba sem állnak az emberrel. Szerintem a lakásnál is hasonló lehet a helyzet, de egész biztosat nem tudok.
2/4 Arius74 válasza:
A piaci ár 80%-a a max. amit láttam mint megfinanszírozható összeget (azaz 20% önerő).
3/4 Felülmúlhatatlan válasza:
lízinghez is kell önerő. például otp 20% önerőt kér lízing esetén. használt ingatlant nem éri meg lízingelni, hacsak például nem vagy katona...
új építést megéri, ha nem vagy jogosult támogatott hitelre.
A jövedelemnek hasonlónak kell lennie, mint hitelnél, nagyjából aktuális törlesztő részletet megszorzod kettővel és minimálisan annyi igazolható, nettó jövedelmed legyen...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszaitokat.
2013. ápr. 10. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!