Létezik, hogy sehol nem kapok hitelt autóvásárlásra nettó 100ezres fizetésre?
Figyelt kérdés
Nettó 100ezer ft a fizetésem.700ezer ft-os autót szeretnék vásárolni,aminek a 20%os önrészét természetesen fizetném.Létezik,hogy nettó 100ezer ftos fizetéssel,6és fél hónapos munkaviszonnyal nem kapok sehol sem hitelt?Nem szerepelek KHR listán,nincs semmilyen kiadásom.2013. máj. 5. 16:47
1/5 anonim válasza:
Én anno 120 ezres fizetést igazoltam és egy TV-re nem kaptam meg a hitelt, szóval simán el tudom képzelni.
2/5 anonim válasza:
nagyon kevés a fizetésed, nagy eséllyel nem kapsz hitelt. a bankok most már nagyon meggondolják, mert eddig adtak minden boldog-boldogtalannak.
3/5 anonim válasza:
Gepjarmuvet csak KP-ra szabad venni, (ha nem munka eszkoz).
4/5 anonim válasza:
A bankok mostanság sokkal szigorúbb feltételek mellett adnak hitelt, mint régebben, biztosra akarnak menni, hogy tényleg tudod fizetni. És a 6,5 hónap munkaviszony sem valami sok.
Én viszont a helyedben nem bánnám annyira, hidd el, jobban jársz. Inkább spórold össze azt az összeget. Ha annyira nincs semmilyen kiadásod, viszonylag gyorsan fog menni. És a 700e-res autó is 700e-be fog kerülni, nem a 1,5 szeresébe, vagy a duplájába mint hitel esetében.
5/5 anonim válasza:
Rakj félre havi 30 ezret és 19 hónap múlva vedd meg kp-ra.
Addig meg ne legyen autód, ha úgysem engedheted meg magadnak (az autó nem egyszeri költség: biztosítások, tankolás, szervizelés - erre is futná a havi 100ból?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!