Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Havi nettó 16 ezer érkezik a...

Havi nettó 16 ezer érkezik a számlámra erre kaphatok átutalásos providentet? Vagy akármilyet.

Figyelt kérdés
100 ezerre lenne szüksége így karácsony előtt, de sajnos csak ennyit kapok a számlámra. Amúgy kapok még 24-et feketén de gondolom az nem érdekli őket.
2012. dec. 3. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a providentet. Abból vegyél karácsonyi ajándékot, ami van, ne pedig hitelből.
2012. dec. 3. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi de nem ezt kérdeztem.
2012. dec. 3. 16:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha lenne akkor gondolhatod hogy nem vennék fel. És nem kifejezetten ajándékra kell.
2012. dec. 3. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A provident kb. bárkinek ad de ha késik a törlesztőd ne csodálkozz ha Fanyűvő Vasgyúró meg Kőmorzsoló kopogtatnak hogy hoppá behajtás...
2012. dec. 3. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi. A törlesztés nem gond mert nem én fogom fizetni.
2012. dec. 3. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Xenophilius: Ilyen már nincs a Providentnél. A PSZÁF másnapra be is záratná az egész kócerájt. Szerencsére törvény már nagyon keményen szabályozza, hogy milyen eszközök állanak a pénzintézetek rendelkezésére.
2012. dec. 4. 15:45
 7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező?Megoldódott a probléma?Sikerült felvenned a providenttől?Érdeklődnék,mert én is szeretnék felvennei,de csak a gyes és családi van:(
2014. máj. 9. 11:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem sikerült. Max 30 ezret kaphattam volna annyiért meg nem érte meg beleugrani. Viszont mielőtt belemész azt vedd figyelembe hogy az otthoni szolgáltatás miatt szó szerint a dupláját fizeted vissza, de ha átutalással fizeted vissza akkor sokkal jobban megéri, csak ezt nem igazán hangoztatják.
2014. máj. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!