Milyen számlacsomagra és bankra lenne érdemes váltanom, eddig otp juniorba voltam de elértem a 24. évemet?
Mostantól megszűnik az ingyenesség és a kártyadíjak is magasabbak lesznek. Ti milyenbe vagytok? Melyik éri meg a legjobban?
Nem szoktam sokat utalni és készpénzt sem veszek fel automatából, mindig kártyával fizetek, átutalás helyett is internetes vásárlást választom mindig.
Köszi.
Még azt hozzátenném hogy netbankra szükségem van és egyébként pesti vagyok.
A netbank mindkét helyen ingyen van, és ha pesten laksz, bármelyik elérhető.
Egyébként idelinkelem neked mind a két díjcsomagot:
A Gránit Banknál a Sztár díjcsomag ingyenes:
Nagy vonalakban:
Részletesen:
(HIRDETMÉNY a lakossági bankszámlákról és kapcsolódó szolgáltatásokról 2013. április 24-től.pdf) file-ban
De van még egy lehetőség a gránitnál: Ha igényelsz Coop számlacsomagot, akkor van ezer ft a kártya éves díja, és bármely ATMből havi 4 kpfelvét ingyenes. Ami fontos: nem kell coop dolgozónak lenned, lényeg, h coop kárytád legyen, azt meg igényelhetsz ma, és jövő héten meg Coop csomagot.
Magnet Banknál a Csillag vagy Diamond szlacsomag van ingyen, attól függően, h érkezik e fizu a szládra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!