Szerintetek érdemes-e a következő években KEG részvényt tartani?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom több, mint 90%-os bukóban van, 400 körül vette, most 30 az árfolyam. Azt tanácsonám neki, hogy ajda el, mert a cég veszteséges, ezt mutatja is a masszív csökkenő trend. De lehet, hogy elképzelhető egy felpattanás, mint ami volt a 100 alatti árfolyamon, onnan megháromszorozódott pár nap alatt. Szerintetek?2013. máj. 3. 02:02
1/3 anonim válasza:
Olvasd el az éves jelentést a honlapjukon, ha azt látod benne hogy a dolgok javulnak, akkor tartja meg, ha nem, akkor adja el. Viszont ha már 90%-ot vesztett akkor már mindegy, én talán hagynám a fenébe ha nem sok pénzről van szó, és egy 10 év múlva talán helyrejönnek a dolgok és lesz egy pici profit.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Az az igazság, pontosan nem tudom, mennyi pénze van benne, de többszázezer Ft lehet, közel 1 millió. Nagyobbrészt OTP-je van, amit 6.000-ren vett, szóval az is bukóban van egyenlőre. A legutóbbi háromszorozódás ebben a papírban egy gázzal kapcsolatos pozitív hír volt, ami felpezsdítette a spekulánsokat, vagy lesz még ilyen hír, vagy tovább ereszkedik érdektelenül. Én már 20%-os csökkenés után nem vártam volna a csodára, hanem eladtam volna. De akkor ráhagytam. üdv! Köszi mégegyszer!
2013. máj. 4. 16:27
3/3 A kérdező kommentje:
Most olvastam el a jelentést 2012-ről, főleg a részvényárak csökkenése miatt 1.67 milliárdos veszteséggel zárta az évet a cég. Ez nem túl bíztató.
2013. máj. 4. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!