Kaphatok 800ezer ft hitelt?
-Jelenlegi munkahelyemen 6hónapnál picit régebb óta vagyok itt,viszont 3 hónap kihagyással előtte volt másik munkahelyem majdnem 3év munkaviszonnyal.(Bár ez szerintem nem sokat számít)
-Nettó keresetem 100ezer HUF/hó
-23éves vagyok
-Hitelem,tartozásom nincsen
-KHR listán nem szerepelek
-Bankszámlára érkezik a jövedelmem
Autó vásárláshoz szeretnék hitelt felvenni.Valamilyen formában lehetséges ekkora összegű hitelt felvennem bármelyik pénzügyi szolgáltatónál is,kezes/adóstárs bevonása nélkül?
Az az igazság,hogy:
1.)Szüleimmel élek,így nincs semmilyen kiadásom papíron.
2.)A munkahelyemtől 20km-re lakom,éjszaka nem tudok tömegközlekedéssel hazajárni,de lenne lehetőségem túlórára4 vagy6órára minden este,így megtérülne az ára valamilyen szinten.
3.)Természetesen magán célokra is használnám.
Az előző kérdésedben még cross motort akartál venni..
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
100 ezer forintra nem fognak 800 ezer forint kölcsönt adni. Túl kevés a pénzed. Esetleg ha találsz valakit akinek jó fizetése van és vállalja az adóstárs szerepét.
Én nem is olyan régen 500.000 forint hitelt akartam felvenni.
Több mint 10 éves munkaviszonnyal (ugyanannál a munkahelynél) 140 ezer forintos fizetéssel nem adták meg. Pedig se hitelem, se tartozásom, semmi.. Kevesellték a fizetésemet, azt mondták max 300.000 forintot adnának. Inkább nem igényeltem meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!