Kaphatok millios hitelt itthon ha kulfoldi fizetesem van rola papir havi 1500-2000 font?
hatarozatlan idore szolok...
van valahol papirom.
de ez a retek munka mindig is lesz amit csinaltam.
most amugy 2 ceggel is szerzodesben allok xD
eddig ket helyen voltam:
Erste
elfogadna a kulfoldi fizut
de 23 eves kortol,
23 alatt csak jelzalogkolcson adostarssal - ezt lehet anyummal meg megprobaljuk, de ketlem hogy a lakashitele melle meg terhelnenek a hazra barmit is, de proba szerencse
CIB
25-tol lehet, 25 alatt kezestarssal okes
viszont ok nem fogadjak el a kulfoldi munkat...
jah sztem is hulyeseg.
melyik bankokban voltal?
Erste engedi.
Olvasd el a felso kommentjeimet.
Nekem csak annyi volt a baj hogy csak 22 vagyok... -_-
Persze ahhoz eleg felnott vagyok hogy kint dolgozzak, de ahhoz mar nem hogy hitelt vegyek fel LOL
Sztem sokkal jobban elmond a hitel szempontjabol az emberrol a fizetese mint a retek kora...
ah utalok ilyen fiatal lenni...-_-
Londonban...
Ah de senki nem vesz komolyan.
Mindenki csak hulye kislanykent kezel, a csaladom is!
Holott rohadtul nem vagyok hulye.
Es reg nem vagyok mar "gyerek".
Felelossegteljes felnott vagyok, millios tartalekkal, kepzem magam es az ev vegere remelhetoleg elerem az elso 10 milliomat is...
Mindegy... majd ezt is megoldom valahogy. Ha torik ha szakad akarom ezt a vallalkozast most...
Holnap bemegyek egy hiteltanacsadohoz, de itt gyakorin is irtak.
Neked is azt ajanlom hogy tedd ezt, ne allj meg egy banknal.
Rohej hogy nekunk nem adnak de a Kati minimalberre kap, vagy a Jozsi bacsi aki kozelebb van a halalhoz mint ahhoz hogy hitelmentes legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!