Devizahitellel terhelt lakást szeretnék eladni, de a körülmények miatt nem tudok lépni. Van erre megoldás?
"Részletre" semmiképp se add el senkinek, főleg ha semmi készpénze nincs. Nem fog fizetni, ott fog élni a lakásodban ingyen, évekig.
Ha a tartozás magasabb, mint amennyiért egyébként a lakást el lehet adni, akkor a különbözetet mindenképpen neked kell állnod (ha tudod, és ha akarod).
De ez nyilván csak úgy fordulhatott elő, hogy devizahitelről van szó, szóval én várnék még a helyedben, hátha eredményt hoznak a tüntetések és a perek.
A devizahitel egy nagyon aljas konstrukció volt embertömegek kifosztására, aminek a fő felelősei részben a bankok, részben az állami szervek. Emberek százezreit károsították meg, semmizték ki, és ez egyre inkább nyilvánvalóvá válik. Szerintem fog történni valami az ügyben.
Köszönöm a válaszokat! Tovább várok.
Igen, én is úgy érzem, hogy egy "őrült"csapdába kerültem.Még nincs elmaradásom, de már a családom is és én is idegileg kikészültünk.Bárcsak igazad lenne és történne valami pozitív változás! Nagyon sajnálom a családokat, akiknek már elárverezték teljes vagyonukat. Túl nagy ár ez, a bankok "játszadozásért",kapzsiságáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!