Bankszámla nyitáskor titeket is kifaggatnak, szinte mindenről?
Több bankban voltam már életem során, de nem értem miért is kell belekérdezni az ember magánéletébe. Amikor nem válaszolok pl. milyen munkalyeim voltak kérdésre, amihez semmi közük utána kínos csönd van. Vagy mennyi gyermek van? Férj? stb kérdések. Ti is tapasztaltátok ezt a magánéletbe való kutakodást?
Miért nem lehet egy bankaszámlát megnyitni, hogy simán csak az adott munkahely adatait adom meg, és különböző okmányokat?
9. válaszoló, ki mondta neked ezt a szamárságot? egyrészt nem csöndben történt :-), másrészt nem léptek le bankárok a pénzzel. Akik a közösbe bedobták azok a politikusok voltak és nem a bankárok. Nem hinném, hogy a bankárok érdeke lett volna, hogy egy ország pénzügyi rendszerét pont azok tegyék most bizonytalanná, akik valószínűleg még a jövőben is szerettek volna bankárkodni, olyan kedves vállalkozók és magánszemélyek pénzét kezelni, akik otthon veszik igénybe a köz pénzén az általános szolgáltatásokat, egészségügyet, utakat, közvilágítást, stb., miközben nem abban az országban járulnak hozzá a közösség és saját maguk által igénybevett szolgáltatás költségeihez adó formájában, hanem offshore-osdit játszanak Cipruson.
A politikusok barátai szoktak szép csendben lelépni a pénzeddel, nem a bankárok, csak a politikusok ügyesen a bankárokra fogják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!