Bankszámla nyitáskor titeket is kifaggatnak, szinte mindenről?
Több bankban voltam már életem során, de nem értem miért is kell belekérdezni az ember magánéletébe. Amikor nem válaszolok pl. milyen munkalyeim voltak kérdésre, amihez semmi közük utána kínos csönd van. Vagy mennyi gyermek van? Férj? stb kérdések. Ti is tapasztaltátok ezt a magánéletbe való kutakodást?
Miért nem lehet egy bankaszámlát megnyitni, hogy simán csak az adott munkahely adatait adom meg, és különböző okmányokat?
Ez a kettő volt a leggdurvább.
A szövetkezeteket nem faggatnak ki ennyire.
Sajnos válaszoltam. Most ezért bosszankodom, nem vettem észre.
Úgy tette fel a kérdéseket, hogy ez milyen fontos mert nem mindegy milyen bankártyát igénylek, mert a legmegfelelőbbet vállaszzuk ki. Mennyi pénz is jön rá? Ha van férj, akkor összeadódik, és túlléphetem a keretet, így egy másik kártya kellene. Van férj?
Ugyanígy eljátszva az összes adatott mindig ki tudják venni belőlem .
Milyen munkahelyeim voltak kérdésre nem válaszoltam, ekkora már észrevettem magam.
nyugi a bankod nem ellenség. ezek a kérdések segítettek optimális esetben a neked leginkább megfelelő számlacsomag összeállításában.
tudod, az ember bízzon meg az orvosában, az ügyvédjében, a könyvelőjében és a bankárjában. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!