Pályakezdőként melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
Egyszer volt már folyószámlám, még mikor diákmunkákra jártam, de azzal befürödtem, mert 1,5 évig nem nyúltam hozzá, és az alatt ilyen-olyan költségek címén 5000Ft-ot voltak le, ráadásul ez Junior számlacsomag volt.
Kicsit sokallom, hisz nem volt forgalom a számlán, se utalás, se pénzfelvétel. Vagy ez normális, ugyan erre kell számítanom bárhol nyitok folyószámlát? (Az említett hitelintézet az OTP volt)
Köszi előre is!
20/L
ha nem akarsz feleslegesen számlavezetést meg ilyeneket fizetni, akkor gránitbank sztár csomag.
Legfontosabb tudnivalók:
Számlavezetés: 0Ft
Számlanyitás: 0Ft
Bankkártya(nem kötelező) sima: 1690/1 év, dombornyomott: 3990/1 év.
Készpénzfelvétel havi 2x kedvezményes, azaz 0Ft+0,2%-a kivett összegnek (azaz pl. 30.000 ft esetében 60Ft.)
További készpénzfelvétel 200Ft+0,3%. (azaz 30.000 Ft esetében 200+90FT => 290Ft)
Átutalás 0,2% (azaz 30.000 ft esetében 60Ft, DE ha kis összeget utalsz, akkor is ennek összegének el kell érnie a 30Ft-ot. /vagyis ha a 0,2% 30FT alá esne, akkor is 30Ft-ra kalkulálódik.)
Csak 1x kell elmenni a 14 kirendeltség közül valamelyikhez, hogy aláírd a szerződést. Utána mindent eltudsz intézni a Netbankban. (ami ingyenesen jár hozzá).
1 hét múlva kapod a kártyádat is. Ügyfélszolgálati reakcióidő maximum 1 nap, de legtöbbször 1-2 óra (e-mailen munkaidőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!