Creditforte behajtó cég polgári peres eljárás?
Ugyan ez. Én sztem kifizetem, mert nem akoarm hogy több legyen, de eelég érdekes dolgo az tuti.
amugy én nem találtam cégjegyzékben. valaki?
Pont ugyanebben a cipőben járok, mint 2,5 évvel ezelőtt Te! A Vateránál volt számlatartozásom, és átadták a követelésbehajtó partnerüknek, de én addigra már befizettem a tartozást, és most a 4.000 Ft-os adminisztrációs díjat követelik rajtam, ami szerintem JOGTALAN! A te ügyedben mi volt? Fizettél végül? Ha nem, akkor valóban polgári peres eljárást indítottak ellened, ahogy fenyegetőztek?
Köszi előre is a válaszokat, sokat segítenél vele!
Ne higgyj azoknak a válaszoknak, amik a befizetésre buzdítanak. Ezek a követeléskezelő munkatársai, az a dolguk, hogy az interneten keressék a vaterával és a creditfortéval kap1csolatos topikokat és ijesztgessenek. A lényeg, hogy befizess, mert behajtani nem tudnak.
Szerintem párat ők maguk hoznak létre, hogy ha valaki bajban van, beírja a keresőjébe és ezeket a válaszokat találja meg.
Rájössz, hogy kik azok, látszik a szóhasználatukból, ismerik a szakzsargon. Röhejes, amikor megpróbálnak köznapi vagy laza kifejezéseket használni a hivatalos megnevezésekkel együtt...
A tények:
1. Ha nem ajánlva küldik a levelet, nem számít. Ne reagálj rá, tépd szét és dobd a kukába.
2. Az elektronikus levelezésük automatikus, ha törlöd az adataidat a vaterán és a neved helyett kriksz-krakszokat írsz be, akkor ez emailedre - amit nem tudsz törölni, csak a vaterás fiókkal együtt - kriksz-kraksz névre jönnek a levelek tőlük.
3. Megadhatsz hamis postacímet is, akkor nem tudnak levelet küldeni.
4. Nem nő semekkorára a tartozás én fél éve tartozok és 34 Ft (!) kamatot tettek a 3800 "adminisztrációs díjukra". Pont ma kaptam meg...töröltem :)
Felháborító, hogy egyes kamucégek belőlünk próbálnak megélni, semmit sem csinálnak, nem dolgoznak, csak el akarják szedni a pénzünket. A vatera is ilyen, nem beszélve az állítólagos követeléskezelőjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!