Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudnék pénzt átutalni?

LucGizi20 kérdése:

Hogyan tudnék pénzt átutalni?

Figyelt kérdés

Hiába van a kártyámon pénz anyum tud csak átutalni, nem tudom miért!És amit meg szeretnék venni csakis utalással lehetséges! Anyum elkezdi,h.nem utal át,pedig van pénz a kártyámon, ő átutalni én meg kivenném vagy ő átutalná magának az enyémről.

Úgyhogy akkor én majd elintézem magamnak. Csak azt mondjátok meg,h.az OTP-be ha bemegyek,ott mit kell aláírnom,h.én is át tudjak utalni?? Vagy mit kell csinálnom??

2013. márc. 15. 12:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha már vagy 18 és a számla a te neveden van, akkor bemész és mondod, hogy ennyit akarsz átutalni xyz számlára és aláírsz egy papírt oszt ennyi vót.

Ha nem vagy 18, akkor ez nem lehetséges.

2013. márc. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!