Hol lehet a probléma és hogyan oldjam meg?
Szeretnék átutalni ismerősömnek 2100 ft-ot OTP direkt oldalról, de a következőt írja ki:
A tranzakcióban megadott összeggel Ön túllépi a bank által meghatározott maximális (banki) limitet!
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben ennél nagyobb összegű tranzakciót szeretne végrehajtani, azt Mobil Aláírás igénybevételével teheti meg. A Mobil Aláírás szolgáltatást kereskedelmi banki ügyfeleink számlavezető bankfiójukban, lakossági ügyfeleink bármelyik bankfiókban, illetve amennyiben rendelkeznek arra vonatkozó szerződéssel, akkor a telefonos ügyintézői szolgáltatás keretében igényelhetik.
Szóval ezt nem nagyon értem, a megoldást meg főleg nem tudom, aki tudja légyszíves segítsen!
Köszi előre is!
Vásároltál már ma vagy vettél le pénzt vagy utaltál?
Van egy megadott max össze,amit nemléphetsz át egy nap (ki mennyit ad meg,én pl 100ezret,afölött ezt irja ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!