Mi a megoldás? Nem tudom fizetni a lakáshitelt.
Figyelt kérdés
5.400000 ft-ot vettem fel lakáshitelt. Fizetem 2 éve. A jelenlegi árfolyam szerint 6milliót kéne visszafizetnem, ha egy összegben sikerülne. A lakás piaci ára is 6 millió ft. Az adóstársam a volt bnőm, akivel abszolut nincs egymáshoz közünk. Közben megnősültem. A kérdésem: Adóstárstól vonnák le a törlesztőrészletet? De nincs semmi jövedelme, mert tanul. Ha elveszi a bank a lakást, mit hallani róla, milyen árakon szokta értékesiteni? Annyiért, amennyi a piaci értéke? Vagy kevesebbér?2009. szept. 9. 15:21
11/13 A kérdező kommentje:
Székesfehérvár felé
2009. szept. 10. 08:36
12/13 anonim válasza:
Az én (volt)lakásom 9700000-t ért.A bank egy cégnek 6 millióért adta el.Buktunk rajta rendesen.
13/13 A kérdező kommentje:
sajnálom
2009. szept. 11. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!