Félnem kellene a Creditforte cégtől?
A vatera által megbízott cég... Van-e joguk inkasszózni? (valahol olvastam, hogy nincs) Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Sztori:
Frissen reggeltem a vaterára, kb 40-50 terméket feltettem, (kiemeltem kb 10-et), majd jött egy levél miszerint biztonsági ellenőrzés küldjek személyiigazolványt (addig inaktívvá tették a fiókomat, aukciók törlése), ezt meg is tettem volna, DE a vevőknek küldtek üzenetet hogy inaktív lettem és ne bonyolítsák le velem az adásvételt (kb 4 vevőm volt, filléres termékekről van szó 1-2 ezres)....
Én ezután nem küldtem az okmányokat, jött a számla a kiemelésekről és a termékfeltöltésről 17000. én nem fogom ezt kifizetni. Igazságtalannak tartom, mert igazából kreálok én is egy ilyen céget és törlöm a felhasználók aukcióit ilyen-olyan ürüggyel?:( ( ha küldtem volna az adatokat sem állítják vissza az ukciókat, ki kellett volna csengetnem az összeget úgy is, de én ilyen cégről hallani sem akarok...)
Nos tehát: inkasszózhatnak vagy nem?Köszi!!
DE betartottam:)
Semmilyen levél nemjött mely a következőket tartalmazná: önlicit, szabályszegés, csalás stb.
Csak ellenőrzés. De a fent leírtak miatt ennek nem tettem eleget természetesen.
Olvasási készség 0?:)
Dehogy tartottad be, hiszen nem küldted el a kért igazolványt. Az oldal használatáért pedig fizetned kell.
Szabályzatot olvastad? Vagy az olvasási készség 0?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!