Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknál érdemes bankszá...

Melyik banknál érdemes bankszámlát vezetni? Nekem az egyik épp most vont le 6200 kártyadíjat, csak néztem mint Jani a moziban? Érdemes váltani, vagy mindegy mit választasz?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Érdemes.

Én is most váltottam,eddig ingyenes volt szinte,most meg azzal kezdte hogy kártyadij,számlavezetési dij,eddig nem is volt ilyen.

Kerestem,a mostanira ha érkezik 120ezer/hó,akkor nincs számlavezetési dij,első évben ingyenes a kártyadij,utána 1600/év,átutalásnál és kp levétnél csak a 0,1 %-os tranzakcios adó van (mig az előbbinél 260Ft+0,1%)

2013. febr. 1. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Érdemes váltani.

Az, hogy neked melyik a legmegfelelőbb, sok mindentől függ. (pl. havi kp felvételek száma, fizetés és megtakarítás nagysága, kártyás vásárlások stb.) A bankok honlapján érdemes a kondíciós listákat böngészni.

Egyébként a 6200 ft kártyadíj teljesen "normális", ezt úgy értem, hogy a dombornyomott kártyák éves díja elég sok (bár ez így is túl soknak tűnik). Érdemesebb lenne talán egy másik kártyát kérni, ami olcsóbb. (pl. Maestro, Visa Electron)

2013. febr. 1. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Már létezik bankszámla "kalkulátor" is, amivel kiderítheted, hogy melyik bank melyik számlacsomagja lenne megfelelő (biztositas.hu). De ha rendszeresen olvasol indexet/origót, illetve néha belenézel ezeknek a pénzügiy rovataiba, ott is voltak mostanában tanácsok bankszámla-választáshoz. Nem tudom melyik banknál kerül 6200-ba a kártyadíj, de még a legdrágábbnak mondott OTP-nél sem ennyi.

[link]

[link]

2013. febr. 1. 17:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, egyébként dombornyomott a kártyám, ez lehet a bibi, jah és Erste
2013. febr. 4. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
ersténél is van jó,dombornyomott felesleges ha nem mész tul gyakran külföldre
2013. febr. 5. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!