Szeretnék bankszámlát és kártyát is, hol érdemes nyitnom? (részletek lent)
Üdv! 19éves vagyok technikusi osztályban tanulok és suli mellett szoktam dolgozni. Pécsen lakom és útbaesik erste, OTP bankautomata. Havonta 10-15ezer Ft érkezne a kártyára. Soha nem volt még számlám egyik banknál se. Melyiknél lenne érdemes nyitnom és milyen kártyával? Az lenne a fontos hogy ne kelljen érte fizetnem vagy ha igen akkor csak keveset, a pénzfelvétel saját ATM-nél ingyenes legyen, és örülnék hogyha netes átutalásnál se számolna fel díjat. Van egyáltalán ilyen, mi a minimum amit kéne fizetnem ha okosan csinálom pl:havonta egyszer veszem föl az összes pénzt stb. Ilyen számlánál van lekötés?
Válaszokat előre is köszönöm!
#1: Nem mindenhol van díja a kártyának (lásd lent)
Kérdező:
Ha útbaesik az ERSTE, akkor nem is kérdés szerintem, hogy melyiket válaszd. ERSTE diákszámlát. Nem kell fizetni a számlavezetésért és a kártyáért sem ( Ha az ERSTE diákkártyát választod, ami mellesleg Visa Electron). Saját ATMből havi 1 kp felvét ingyen van, netes átutalásnál trükközéssel tudsz ingyen utalni. [ Az eseti átutalás 22 forint, de a rendszeres átutalás 0 ft. Beállítod, hogy évente utaljon, de legkésőbb másnapig, és akkor 0 ft-ért utaltál.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!