Szeretnék felvenni a Cofidis-től hitelt a hitelkalkulátornál 200 000 forint esetén 317 124 forintot kellene fizetni havi 7 078-forintos törlesztéssel. Megéri?
46 hónapra szól.
Sürgősen kellene és azt szeretném tudni hogy a törlesztendő összeget még 3 év után sem emelik meg?
tehát fix marad míg lenem jár?
Hogy neked megéri-e azt csak te tudhatod. Mi hogy válaszoljunk rá ? ? ?
Csak te tudod mi a haszonáldozati költsége annak, hogy nem veszed fel ezt a hitelt. Az a "jó", amihez a 117ezer Forint kamatért cserébe most jutsz hozzá és nem csak később, - amikor már összespóroltad rá zsét x hónap múlva, - fontosabb-e számodra, mint az a másik "jó", amit ezért a 117ezerért megkapnál, de így viszont lemondasz róla.
Nem vettem fel kölcsönt mert kicsit jobban belegondoltam és nem hinném hogy célszerű lenne 4 évig perkálnom, ráadásul több mint a felét ingyen.
Más megoldást találtam ki a hirtelen keletkező anyagi problémára, ami már lassan meg is oldódik
Köszönöm mindenkinek a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!