Tegnap délben befizettem egy számlára pénzt. Akinek fizettem, még mindig nem írta nekem jóvá. A bank késik vagy ők?
Figyelt kérdés
Amennyit befizetek annyi kerül rá az egyenlegemre.Hétfő délben befizettem az OTP-nál a számlára pénzt és arra lennék kíváncsi,hogy nekik nem érkezett meg még a pénz,vagy csak nem adták hozzá az értéket az egyenlegemhez.2013. jan. 22. 20:25
1/5 anonim válasza:
Banki keszpenzbefizetest azonnal jovairjak az ugyfel szamlajan. Nem tudom milyen egyenlegrol beszelsz
2/5 anonim válasza:
Kinek fizettél mit? Mert nem teljesen érthető...
Ha bementél az OTP-be, és befizettél pénzt valaki (szintén OTP-és) számlájára, akkor annak egyből rajta kell neki lennie.
Ha nem OTP-ésre fizettél be, akkor előfordulhat pár napos átfutási idő.
3/5 A kérdező kommentje:
OTP-sre.Akkor számon kérem rajtuk.Amennyit fizetek nekik,annyi lesz a virtuális "számlámon".
2013. jan. 22. 20:54
4/5 anonim válasza:
Bizonylatot megőrizted? Azzal menj reklamálni. Tuti jól írtad le a számlaszámot?
5/5 anonim válasza:
Milyen virtuális számláról beszélsz? Az OTPsrol? Azt neked kell utalni. A bank az alap szamladra könyveli a pénzt, onnan neked kell átutalni a virtualisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!