Ha nem dombornyomott a kártyám, a számlaszámom pedig 16 számjegyből áll, tudok utalni?
Kezdő vagyok ezen a téren. Rajka és vidéke takarékszövetkezetnél vagyok, ilyen bankkártyám van : [link]
MAESTRO kártya. A számlaszámom 16 számjegyből áll, és nem dombornyomott a kártya. A kérdésem annyi, hogy ha Netbankra regisztrálok, tudok-e egy másik számlaszámra utalni vele? Fontos lenne ,előre is köszi!
A banki átutalásnak semmi köze a bankkártyához.
Az utalás számlák között történik, ehhez nem kell bankkártya.
Tehát ha csináltatsz netbankot a bankodnál, tudsz utalni.
Oké köszi!
Nem igazán voltam képben, junior kártya meg a rövid számlaszám miatt. köszi a segítséget!
(gondolom az lényegtelen, hogy az illető akinek elutalom melyik banknál van)
az lényegtelen.
Egyébként, amit írtál, hogy 16 számjegy, az valószínűleg nem a számlaszám, hanem a kártyaszám, ami a kártyádon van. Sokan összekeverik, de ez két különböző dolog.
köszönöm, és kérlek ne haragudj, de szeretnék még valamit kérdezni!
Utalásnál azt hallottam kell egy bizonyos ccv, vagc cvv kód (nem tudom pontosan mi ez) ami a kártya hátulján van. Nekem viszont ilyen nincs (Gondolom nem számít, hogy maestro)
EZ minden utalásnál szükséges adat?
Ez a CCV kód nem a banki átutaláshoz kell, hanem amikor neten fizetsz bankkártyával. Pl. webáruházakban, paypal-en, sportfogadó helyeken...
Ha ilyen nincs, akkor a kártyádat nem használhatod netes fizetésre, de a banki átutalás ettől teljesen független.
A régebbi Maestro kártyákon valóban nincs ilyen kód, de az újabbakra már tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!